PrzemoKrossLevelA6 Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Na wstępie chciałem się przywitać ze wszystkimi. Wyjeżdżam w najbliższym czasie na obóz i potrzebna jest mi mocna latarka więc mi jako rowerzyście przyszło na myśl aby kupić rowerową z osobnym uchwytem. Mam do wydania maxymalnie 150zł. Co polecacie w tym przedziale cenowym ?? Myślałem nad: http://allegro.pl/latarka-cree-xm-l-t6-xml-820lm-aku-lad-hit-i1698601312.html
tobo Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Nooo tyle lm to ona z pewnością nie ma Ale z połową można się być może przy dobrym wietrze liczyć.
PrzemoKrossLevelA6 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 Wiem wiem że to chwyt marketingowy. To jak znajdę coś lepszego do podanej kwoty ??
barney8 Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 mnie zrobienie takiego mniej więcej zestawu tylko że raczej na pewnych komponentach kosztowało ciut ponad 200zł więc ten zestaw w sumie jest ok spodziewaj sie tylko że ogniwo będzie trzymało max godzinę na najwyższym trybie więc lepiej dokupic zapasowe światło może byc ciut niebieskawe, na rowerek wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.