ralf Napisano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ja tez tak 68kg/180cm, i nie zamierzam sie odchudzac, bo tez chyba nie miał bym z czego :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Powiem tak. Mialem 188cm i 62/64kg wagi. Rewelacyjna kondycje i wytrzymalosc. W ciagu 6-8miesiecy przytylem 15kg. Tak nagle bez powodu, jak wczesniej sie staralem tak przytyc to ni cholery nic nie pomagalo. Po przytyciu posypala sie wytrzymalosc, szybkosc i troche ogolnych problemow. Przez prawie dwa lata dochodzilem do formy jak przy starej wadze ale i tak jest ciezko. Wczesniej biegalem przelaje(biegi po 10km) i robilem z kolesiem po 300-350km tygodniowo. Teraz jak zrobie 70-80km to dwa dni dochodze do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2rB Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja zawsze łapie koło 10-15 kg w zimie . Przy 176 cm wzrostu waze teraz coś koło 80 kg. W trakcie sezonu (lata) waga spada do 68-70 kg i to już chyba minimum jakie moge uzyskać (chyba z racji mocnej budowy ciała). Kondycja rośnie u mnie wraz ze spadająca wagą . Dlatego w moim przypadku walka z waga roweru nie ma chyba większego sensu. Co z tego, że odchudze bajka o 2 kg, jak moja waga ciała z miesiaca na miesiąc potrafi się wahnąc o +- 5kg (a czasem i więcej). No i niestety wiem od czego łapie te dodatkowe zimowe kilogramy . Ale pewnie i Wy się domyślacie ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja rosnę ,a na wadzę nie przybieram ...chociaż bardzo bym chciał. Obecnie 180cm/60kg...waga stoi już od czerwca na poziome 60kg...a urosłem ok 5-7cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Ja rosnę ,a na wadzę nie przybieram Wszystko w normie, przestaniesz rosnąć i dopiero zaczniesz przybierać na wadze, ale to i tak nie szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ja mam kolo 187cm(co do cm niewiem) i waga 75-80kg.i tez niezamierzam sie odchudzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mam podobnie... tzn. 184cm wzrostu i 75kg. Nie zamierzam się odchudzać, ale mam cichą nadzieje że w sezonie zejde do 68kg. Bo troszeczke za dużo waże jeśli chce myśleć o ściaganiu się. W sumie wyglądam na kościotrupa ale 2 lata siłowni troszke przyczyniły się do tej wagi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Tak czytam te Wasze wzrosty/masy i zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie jestem za gruby... Mam 180cm i ważę w najlżejszym przypadku 75kg. Zazwyczaj spokojnie pod 80... ale mam zapewnie "grube kości" i "misiowatą" budowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Zbiku, jeszcze nie najgorzej ja waze w granicach 80 (zima pewnie "przybralem" jeszcze z kilogram czy dwa zapewne) przy wzroscie 1,71m. i szczerze powiedzaiwszy jakos specjalnie mi tak sytuacja nie przeszkadza. ps. utrzymuje taka wage od kilku lat, wiec gdybym bardzo chcial to schudlbym i bez problemu utrzymal lzejsza wage bez dalszych wyrzeczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Tak czytam te Wasze wzrosty/masy i zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem nie jestem za gruby... Mam 180cm i ważę w najlżejszym przypadku 75kg. Zazwyczaj spokojnie pod 80... ale mam zapewnie "grube kości" i "misiowatą" budowę Ja przy tym wzroscie mam kolo 72 kg, teraz pewnei tez z 75kg i mi to nie przeszkadza - bez przesady Jedzenie jest po to aby je jesc a nie odkładać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ja mam 175cm i chciałbym ważyć 70kilo w niczym to nie przeszkadza w śmiganiu na biku obecnie mam 66kilo i to mnie martwi ..... chce być grubszy..........!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 obecnie mam 66kilo i to mnie martwi ..... chce być grubszy..........!!!! moze chcesz troche sadla? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ja przy wzroście 178cm mam 60,5kg...ja chcę przybraaaać bo za chuderlawo wyglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No problem. Wystarczy, że przez 2 tyg. będziesz się stołował w McDonaldzie i mogę ci zagwarantować że przytyjesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 stołował w McDonaldzie maja tam obiady abonamentowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No problem. Wystarczy, że przez 2 tyg. będziesz się stołował w McDonaldzie i mogę ci zagwarantować że przytyjesz... Ja chcę przytyć w normalny sposób ,a nie faszerować się gównianą chemią za mega pieniądzę...bo zeby sie najeść to jednorazowo musiałbym tam zostawić ok. 16zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 bo zeby sie najeść to jednorazowo musiałbym tam zostawić ok. 16zł Starczy 10 zł :wink: Kupisz 5 cheeseburgerów i sie najesz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Ja chcę przytyć w normalny sposób ,a nie faszerować się gównianą chemią za mega pieniądzę.. wyluzuj, jesli jestes zdrowy to niska waga w twoim wieku to nic anormalnego. nic na sile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 8 Marca 2006 Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 oczywiście bez przesady ..desperatem nie jestem. Patrząc na tatusia to jeszcze mi do niego ok 25kg brakuje ,więc predyspozycje mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 O w morde myślałem że ja jestem chudy wczoraj się wazyłem 68kilo to chyba nie jest tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakiana Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 a ja w lato ważyłam 62 kg (mam 167cm wzrostu), zimą baaaaardzo ograniczyłam jeżdżenie i przytyłam 6kg... Odstawianie bajka jest złe teraz zmieniłam odrobinę nawyki żywieniowe (mięsa bez grama tłuszczu i panierki, ryż zamiast frytek, kolacja najpóźniej 4h przed snem) i chudnę powoli, mając nadzieję, że niedługo ta cała sól z ulic się spłucze i będzie można jeździć spokojnie... Mój Rycerz ma podobną tendencję - latem 82, zimą 85-90 (przy wzroście 198, wiek 21) Często myślę, że chciałabym, żeby oddał mi 7-10cm wzrostu, byłoby nam łatwiej, a ja jeździłabym na fajniejszej ramie (np. Speca XC FSR Comp - przymierzałam, ale była za wielka na mnie. Wiecie, jak trudno znaleźć dobrego fulla z ramą 16-17"???), a on też nie byłby skazany na swoją 24". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Lakiana to nie tylko z fullami tak ciężko jest. Ja też musiałem się sporo namęczyć zanim znalazłem Matts Sporta 500 16". A wracając do tematu to wagę mam ciągle w sam raz 53-55kg przy 162cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystka Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Mam to szczęście, że utrzymuję stałą wagę, mimo, że nie odmawiam sobie niczego. Ważę 52-55 kg, przy 168cm wzrostu. Pewna moja koleżanka miała tak jak ja, ale mówiła, że teraz (ma 37 lat) musi się bardziej pilnować. Z wiekiem przemiana materii się pogarsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Tiaa ja normalnie ważę 85 kg teraz 92 a w szczycie miesiąc temu 95kg mimo zimowego jeżdżena rowerem. No zimą to jednak mniej jeżdżę i żrę więcej i ogólnie mniej się ruszam. ale tak to chyba większość ludzi ma Kobety każdy kg odbierają innaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 No zimą to jednak mniej jeżdżę i żrę więcej i ogólnie mniej się ruszam. ale tak to chyba większość ludzi ma biggrin.gif zima organizm zuzywa wiecej energii na utrzymanie temperatury ciala. to powoduje glod niemalze ciagly, ale trzeba uwazac, zeby nie przesadzic z jedzeniem... ps. tak jak widze rozterki niektorych to dochodze do wniosku, ze moje 171cm to wzrost niemalze idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.