bigos97 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Mam mały problem. Założoną mam przerzutkę Shimano Acera i była w pełni wyregulowana aż do dziś. Chciałem ją wyregulować od nowa bo biegi zmieniały się powoli i przerzucały się o 2 przełożenia ale nie mogę. Problem polega w tym że przerzutki zmieniają się świetnie aż do 5-tego biegu potem przerzutka odmawia dalszej pracy i pozostaje na 5-tym biegu i strasznie powoli wraca na 1 bieg . Czy ktoś z was mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku jak to zrobić ? Ucieszę się jeśli ktoś zamieści zdjęcia pomagające. Może znajdzie się ktoś kto również ma taką przerzutkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Na forum w FAQ jest wszystko pięknie opisane Robiłeś według tej instrukcji ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 FAQ lub wyszukiwarka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.