w81 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam mam pytanie może trochę laickie chodzi mi o to czy do butów SPD pasują każde bloki. Czy do butów różnych firm są różne bloki chodzi mi o ten model sidi zdjęcie buta w załączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Masz tylko różne bloki do różnych pedałów, bloki w stosunku do butów są uniwersalne i pasują do każdego rodzaju obuwia-oczywiście przystosowanego do SPD. ten model sidi zdjęcie buta w załączniku. Wydaje mi się że odkręcasz ten biały plastik i tam są gwinty to montażu bloków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Masz tylko różne bloki do różnych pedałów, bloki w stosunku do butów są uniwersalne i pasują do każdego rodzaju obuwia-oczywiście przystosowanego do SPD. Cytat ten model sidi zdjęcie buta w załączniku. Wydaje mi się że odkręcasz ten biały plastik i tam są gwinty to montażu bloków. Użytkownik Grand231 edytował ten post dziś, 21:26 Witam mam pytanie może trochę laickie chodzi mi o to czy do butów SPD pasują każde bloki. Czy do butów różnych firm są różne bloki chodzi mi o ten model sidi zdjęcie buta w załączniku. Załączone pliki Załączony plik 1695125893_3.jpg (122,5 KB) Ilość pobrań: 7 są bloki do mtb jak również szosowe - w Twoim wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Z tego co wiem do takich butów pasować będą bloki typu look i spd-sl, czyli bloki szosowe a nie mtb. Inne są pedały szosowe a inne mtb, co za tym idzie inne są bloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w81 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 czyli rozumiem ,że ten rodzaj bloków jest pod pedały szosowe i pod pedały typu "ubijaki" nie podejdą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Tak, pod ubijaki nie podejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.