Skocz do zawartości

[bloki]buty sidi

w81

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie może trochę laickie :) chodzi mi o to czy do butów SPD pasują każde bloki. Czy do butów różnych firm są różne bloki chodzi mi o ten model sidi zdjęcie buta w załączniku.

post-131003-0-99836300-1310410364_thumb.jpg

Masz tylko różne bloki do różnych pedałów, bloki w stosunku do butów są uniwersalne i pasują do każdego rodzaju obuwia-oczywiście przystosowanego do SPD.

ten model sidi zdjęcie buta w załączniku.

Wydaje mi się że odkręcasz ten biały plastik i tam są gwinty to montażu bloków.

Masz tylko różne bloki do różnych pedałów, bloki w stosunku do butów są uniwersalne i pasują do każdego rodzaju obuwia-oczywiście przystosowanego do SPD. Cytat ten model sidi zdjęcie buta w załączniku. Wydaje mi się że odkręcasz ten biały plastik i tam są gwinty to montażu bloków. Użytkownik Grand231 edytował ten post dziś, 21:26

Witam mam pytanie może trochę laickie :) chodzi mi o to czy do butów SPD pasują każde bloki. Czy do butów różnych firm są różne bloki chodzi mi o ten model sidi zdjęcie buta w załączniku. Załączone pliki Załączony plik 1695125893_3.jpg (122,5 KB) Ilość pobrań: 7

są bloki do mtb jak również szosowe - w Twoim wypadku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...