after Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 A masz jeszcze jakieś propozycje? Bo tam jest tylko odbiór osobisty
kubek20 Napisano 14 Lipca 2011 Napisano 14 Lipca 2011 Nic niestety więcej nie znalazłem. Szukaj na allegro czegoś tego typu, powinno się coś znaleźć
Avirel Napisano 15 Lipca 2011 Autor Napisano 15 Lipca 2011 Mam pytanie jak jutro dostane przesylke(tak kurier bedzie w sobote) to jak zlozyc ten rower. Moglby mi ktos pomoc, gdyz chcialbym odrazu pojechac nim gdzies bo mozliwe ze pojade na troche dluzsza trase i chcialbym zeby wszystko bylo gotowe i zebym potrafil to zrobic sam.
kubek20 Napisano 15 Lipca 2011 Napisano 15 Lipca 2011 Zależy jak go sprzedający rozłożył. Prawdopodobnie będzie trzeba zamontować koła, kierownicę obrócić (imbus 4/5/6) i przykręcić pedały (najczęściej klucz płaski 15, rzadko się zdarza że jest potrzebny imbus 6/8)
Avirel Napisano 15 Lipca 2011 Autor Napisano 15 Lipca 2011 Rower wysyłamy fabrycznie wstępnie regulowany w oryginalnym opakowaniu kartonowym. Do przykręcenia przednie koło, kierownik i pedały. Klucze powinienem miec, a jak nie to pojde szybko kupic, ale czy bedzie trzeba regulowac przerzutki ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.