Schwinn Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Witam Częstochowianin-ów. Co myślicie o wypadzie do Krakowa ,, Szlakiem Orlich Gniazd "? termin w sumie jakiś najbliższy by się obrało? Tutaj są wszelkie Inf. na temat szlaku : http://pl.wikipedia.org/wiki/Szlak_Orlich_Gniazd
Michal93 Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Czytałem ostatnio, że pieszy szlak jest średnio przejezdny (powalone drzewa itp) i lepiej jechać rowerowym (ponad 180km)
dejmien3 Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Ja bardzo chętnie wybrałbym się na pieszy. Rowerówka jest tylko po części fajna, i w dużej mierze prowadzi asfaltami. Ale pieszy chyba nie jest do ogarnięcia w 1 dzień (dla mnie na pewno nie:)
Schwinn Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 To można rowerowym. Bo w Częstochowie nic nie ma.. Ciężko zebrać rowerzystów i jechać, a chciałbym wybrać się gdzieś dalej niż olsztyn bądź zielona górka ..
Piksel Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Ja jadę z tydzień, ale właśnie rowerowym, jak dobrze pójdzie to pod wieczór może będziemy w krakowie.
Schwinn Napisano 19 Lipca 2011 Autor Napisano 19 Lipca 2011 Byłem. I polecam, chociaż gdyby nie moja kochana Nawigacja w nokii to byśmy ładnie pobłądzili, szlak jest w miarę oznakowany ale potrafi się cisnąć z górki i nagle skrzyżowanie i koniec, szlaku nie ma bo ktoś drzewko ściął. ale i tak szlak godny Polecenia, zebrałoby się więcej osób i pojechało grupą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.