Schwinn Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Witam Częstochowianin-ów. Co myślicie o wypadzie do Krakowa ,, Szlakiem Orlich Gniazd "? termin w sumie jakiś najbliższy by się obrało? Tutaj są wszelkie Inf. na temat szlaku : http://pl.wikipedia.org/wiki/Szlak_Orlich_Gniazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Czytałem ostatnio, że pieszy szlak jest średnio przejezdny (powalone drzewa itp) i lepiej jechać rowerowym (ponad 180km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejmien3 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja bardzo chętnie wybrałbym się na pieszy. Rowerówka jest tylko po części fajna, i w dużej mierze prowadzi asfaltami. Ale pieszy chyba nie jest do ogarnięcia w 1 dzień (dla mnie na pewno nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwinn Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 To można rowerowym. Bo w Częstochowie nic nie ma.. Ciężko zebrać rowerzystów i jechać, a chciałbym wybrać się gdzieś dalej niż olsztyn bądź zielona górka .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja jadę z tydzień, ale właśnie rowerowym, jak dobrze pójdzie to pod wieczór może będziemy w krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwinn Napisano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Byłem. I polecam, chociaż gdyby nie moja kochana Nawigacja w nokii to byśmy ładnie pobłądzili, szlak jest w miarę oznakowany ale potrafi się cisnąć z górki i nagle skrzyżowanie i koniec, szlaku nie ma bo ktoś drzewko ściął. ale i tak szlak godny Polecenia, zebrałoby się więcej osób i pojechało grupą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.