bloody Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) Witam Dnia 05.07.2011 Skradziono spod budynku B4 politechniki wrocławskiej rower marki GT, wklejam ogłoszenie które napisałem. Kradzież zgłoszona na policję - jakby ktoś widział go na mieście (rzuca się w oczy) byłbym wdzięczny za info. Miałem dzisiaj jechać na świebodzki, bo to istna opychalnia rowerów, ale od rana strasznie padało, więc i tak prawie niczego by tam nie było. ROWER Który mi skradziono nie był zwykłym rowerem (fabrycznie GT Chucker 2.0 model 2008r) – to była maszynka, która zapewniała mi odpowiednią dawkę adrenaliny potrzebną do życia – bez niego czuję się niepełny. TEN rower naprawdę łatwo zauważyć, ale o tym poniżej. Bezczelnej kradzieży (inaczej tego nazwać nie mogę) spod budynku B4 PWR (w którym w tym czasie pracowałem nad projektem naukowym dla polibudy) dopuścił się KTOŚ (o tego Ktosia mi chodzi) dnia 05.07.2011 (wtorek) między godziną 16:40 a 17:40 Rower jak już mówiłem rzucał się w oczy ze względu na: -dwa różne koła (przednie z 6 grubymi szprychami) -długi przedni amorek (130mm – suntour duro) ! -czerwone, błyszczące pancerze linek, naklejki DC, Etnies, Monster -BIAŁE JAK ŚNIEG GRUBE OPONY (K-rad 2.125) -Czarny z brązowymi napisami GT CHUCKER 2.0 -Bez przedniej przerzutki (nie zdążyłem założyć napinacza) -Tarczowe hamulce Fotka jak wyglądał rowerek: Jeśli ktoś widział, na mieście, gdziekolwiek indziej rower podobny do mojego, będę niesamowicie wdzięczny za jakiekolwiek informacje, jakąkolwiek pomoc w jego szukaniu. Tel 692 635 960 SienkiewiczWojciech@gmail.com FACEBOOK: Wyszukaj i Dodaj - SKRADZIONO ROWER GT CHUCKER WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ROWERZYSTÓW Edytowane 10 Lipca 2011 przez bloody
paweloko Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 A tak apropo czym był przypięty ten rower jakimś u lockiem bo sam mam takie zapięcie i nie wiem czy złodzieje próbuja je forsować.
bloody Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 No niestety, odkładałem kupno porządnego zapięcia bo chciałem mieć jedno do roweru i do motoru - zwykła rowerowa "sprężynka". Następnym razem nie ma co na ulocka żałować.
malaiwa Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 Gdzie bedziesz szukal tego roweru? Wiesz o jakis popularnych gieldach poza Wroclawiem? pozdrawiam Aga
bloody Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 Kojarzę tylko we Wrocku, nie mam nawet auta, żeby podjechać poza Wrocław :-/ Widziałem Twojego Trec'a, przy nim mój rower to zabawka. Wrocław promuje jazdę rowerem żeby zmniejszyć korki, ale po tylu kradzieżach ludzie w końcu i tak przesiądą się z powrotem na auta.
amarok2 Napisano 1 Sierpnia 2011 Napisano 1 Sierpnia 2011 A na giełdzie w Lubinie byłeś? ponoć istna wylęgarnia kradzionych rowerów.
Rekomendowane odpowiedzi