Skocz do zawartości

[Wrocław] Skradzionio GT CHUCKER 2.0 2008 dnia 05.07 - białe opony

bloody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dnia 05.07.2011 Skradziono spod budynku B4 politechniki wrocławskiej rower marki GT, wklejam ogłoszenie które napisałem.

Kradzież zgłoszona na policję - jakby ktoś widział go na mieście (rzuca się w oczy) byłbym wdzięczny za info. Miałem dzisiaj jechać na świebodzki, bo to istna opychalnia rowerów, ale od rana strasznie padało, więc i tak prawie niczego by tam nie było.

ROWER

Który mi skradziono nie był zwykłym rowerem (fabrycznie GT Chucker 2.0 model 2008r) – to była maszynka, która zapewniała mi odpowiednią dawkę adrenaliny potrzebną do życia – bez niego czuję się niepełny. TEN rower naprawdę łatwo zauważyć, ale o tym poniżej.

Bezczelnej kradzieży (inaczej tego nazwać nie mogę) spod budynku B4 PWR (w którym w tym czasie pracowałem nad projektem naukowym dla polibudy) dopuścił się KTOŚ (o tego Ktosia mi chodzi) dnia 05.07.2011 (wtorek) między godziną 16:40 a 17:40

Rower jak już mówiłem rzucał się w oczy ze względu na:

-dwa różne koła (przednie z 6 grubymi szprychami)

-długi przedni amorek (130mm – suntour duro) !

-czerwone, błyszczące pancerze linek, naklejki DC, Etnies, Monster

-BIAŁE JAK ŚNIEG GRUBE OPONY (K-rad 2.125)

-Czarny z brązowymi napisami GT CHUCKER 2.0

-Bez przedniej przerzutki (nie zdążyłem założyć napinacza)

-Tarczowe hamulce

Fotka jak wyglądał rowerek:

GT.gif

Jeśli ktoś widział, na mieście, gdziekolwiek indziej rower podobny do mojego, będę niesamowicie wdzięczny za jakiekolwiek informacje, jakąkolwiek pomoc w jego szukaniu.

Tel 692 635 960

SienkiewiczWojciech@gmail.com

FACEBOOK: Wyszukaj i Dodaj - SKRADZIONO ROWER GT CHUCKER

WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ROWERZYSTÓW

post-143277-0-25698600-1310323933_thumb.gif

Edytowane przez bloody

Kojarzę tylko we Wrocku, nie mam nawet auta, żeby podjechać poza Wrocław :-/ Widziałem Twojego Trec'a, przy nim mój rower to zabawka. Wrocław promuje jazdę rowerem żeby zmniejszyć korki, ale po tylu kradzieżach ludzie w końcu i tak przesiądą się z powrotem na auta.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...