bloody Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 (edytowane) Witam Dnia 05.07.2011 Skradziono spod budynku B4 politechniki wrocławskiej rower marki GT, wklejam ogłoszenie które napisałem. Kradzież zgłoszona na policję - jakby ktoś widział go na mieście (rzuca się w oczy) byłbym wdzięczny za info. Miałem dzisiaj jechać na świebodzki, bo to istna opychalnia rowerów, ale od rana strasznie padało, więc i tak prawie niczego by tam nie było. ROWER Który mi skradziono nie był zwykłym rowerem (fabrycznie GT Chucker 2.0 model 2008r) – to była maszynka, która zapewniała mi odpowiednią dawkę adrenaliny potrzebną do życia – bez niego czuję się niepełny. TEN rower naprawdę łatwo zauważyć, ale o tym poniżej. Bezczelnej kradzieży (inaczej tego nazwać nie mogę) spod budynku B4 PWR (w którym w tym czasie pracowałem nad projektem naukowym dla polibudy) dopuścił się KTOŚ (o tego Ktosia mi chodzi) dnia 05.07.2011 (wtorek) między godziną 16:40 a 17:40 Rower jak już mówiłem rzucał się w oczy ze względu na: -dwa różne koła (przednie z 6 grubymi szprychami) -długi przedni amorek (130mm – suntour duro) ! -czerwone, błyszczące pancerze linek, naklejki DC, Etnies, Monster -BIAŁE JAK ŚNIEG GRUBE OPONY (K-rad 2.125) -Czarny z brązowymi napisami GT CHUCKER 2.0 -Bez przedniej przerzutki (nie zdążyłem założyć napinacza) -Tarczowe hamulce Fotka jak wyglądał rowerek: Jeśli ktoś widział, na mieście, gdziekolwiek indziej rower podobny do mojego, będę niesamowicie wdzięczny za jakiekolwiek informacje, jakąkolwiek pomoc w jego szukaniu. Tel 692 635 960 SienkiewiczWojciech@gmail.com FACEBOOK: Wyszukaj i Dodaj - SKRADZIONO ROWER GT CHUCKER WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ROWERZYSTÓW Edytowane 10 Lipca 2011 przez bloody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 A tak apropo czym był przypięty ten rower jakimś u lockiem bo sam mam takie zapięcie i nie wiem czy złodzieje próbuja je forsować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No niestety, odkładałem kupno porządnego zapięcia bo chciałem mieć jedno do roweru i do motoru - zwykła rowerowa "sprężynka". Następnym razem nie ma co na ulocka żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malaiwa Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Gdzie bedziesz szukal tego roweru? Wiesz o jakis popularnych gieldach poza Wroclawiem? pozdrawiam Aga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Kojarzę tylko we Wrocku, nie mam nawet auta, żeby podjechać poza Wrocław :-/ Widziałem Twojego Trec'a, przy nim mój rower to zabawka. Wrocław promuje jazdę rowerem żeby zmniejszyć korki, ale po tylu kradzieżach ludzie w końcu i tak przesiądą się z powrotem na auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amarok2 Napisano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A na giełdzie w Lubinie byłeś? ponoć istna wylęgarnia kradzionych rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi