UNICORN Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Hej.(: Mam problem . Nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat .Postanowiłam tu . Sprawa jest prosta . Chce sprzedać rower , na allegro lub innej stronie tylko nie wiem na ile go wycenić. Jest on w bardzo dobrym stanie . Prawie nieużywany . Ma zwykłe ślady użytkowania ,zadrapania minimalne wgniecenia , nic wielkiego . Niżej podam zdjęcia i opisze części . Prosze o odpowiedzi w komentarzach . i z góry dzięki.(: Rama: author Widelec: Mustang hamulce- tek tro przerzutki:shimano Kierownica: kalin pro Mostek :author gripy :nie wiem sztyca:Ritchey suport:quando Łańcuch: shimano Pedały:nie wiem obręcze: kalin pro dętka : nie wiem opony: tek tro nie moge coś załączyć pliku , więc lu sa linki do zdjęć: file:///I:/DCIM/101MSDCF/DSC02514.JPG file:///I:/DCIM/101MSDCF/DSC02520.JPG file:///I:/DCIM/101MSDCF/DSC02517.JPG file:///I:/DCIM/101MSDCF/DSC02519.JPG file:///I:/DCIM/101MSDCF/DSC02515.JPG
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.