rahim711 Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Witam Pożyczyłem koledze rower, gdy wrócił zauważyłem że tylna przerzutka nie schodzi poniżej drugiego biegu. Co sądzicie o tym? Dodam że problem tkwi w mechaniźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mot4ba Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Na moje to uszkodził przerzutkę. Może zaczepił o coś i zerwała się sprężyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 10 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Może przekrzywił wózek. Przeczytaj jeszcze to, może uda się podregulować: http://www.forumrowerowe.org/topic/41729-regulacja-przerzutki-tylnej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rahim711 Napisano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Przerzutkę zrobiłem, powodem była za bardzo dokręcona łopatka przez co blokowała mechanizm. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.