Skocz do zawartości

[rower] Kellys czy Hexagon?

Gość kwiatixon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kwiatixon
Napisano

Witam,

Jestem tu nowy i nie znam się za bardzo na rowerach;) Chciałbym kupić niedrogi rower do jazdy rekreacyjnej i zastanawiam się czy Hexagon v2 byłby dobrym zakupem? Zależy mi na bezawaryjności i przyjemnej jeździe;) Znalazłem również taki rowerek: http://allegro.pl/rower-kellys-21-uzywany-i1708443174.html Nie wiem co to za model Kellys ale czy w miarę by się nadawał?

Z góry dzięki za info. Pozdrawiam!

Napisano

Jeżeli chcesz kupić Hexagona to min model V4, kellys z linku to również żadna rewelacja, w dodatku używany. Poza tym nie napisałeś ile masz do wydania a bez tego ciężko coś dobrać(zakładam że w granicach 700 zł). Według mnie lepiej dołożyć te 300 zł i mieć o rower o wiele lepszy niż te które podałeś u góry.

Gość kwiatixon
Napisano

Dzięki wielkiie za info:) no tak nie chciałbym za dużo wydawać...a jak już do tysiąca to jakie z 3, 4 rowerki byś polecił?

Gość kwiatixon
Napisano

a co myślicie o Arkus Vip 6.0 albo Merida Crossway 5-V?

Napisano

Masz trzy możliwości: Unibike Mission, Arkus Vip 6.0 DEORE, KROSS HEXAGON V4. Osobiście wybrał bym tego Arkusa Vip 6.0 DEORE bo ma przynajmniej 8 rz. napęd i lepszy osprzęt od pozostałych dwóch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...