Mitinger Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Witam. Chciałbym kupić sobie rower do jazdy po górach i po ulicach. W mojej okolicy nie ma jakiś wielkich gór więc jazda nie będzie zbyt agresywna. Wybrałem sobie parę rowerów i podam poniżej linki do nich. Jeżeli ktoś zdecyduje się dać jakąś swoją propozycję roweru to maksymalna cena jaką mogę przeznaczyć to 2400zł. Oto kilka rowerów: Wheeler Pro 49 Author Kinetic Merida Matts TFS 300-V Schwinn Mesa GS Author Dexter RST Merida Matts TFS XC 100-D Dual BOB Northtec Blade Parę rowerów jest także proszę napisać, który z wyżej wymienionych jest najlepszy. Jeżeli macie swoje propozycje to proszę podawać ale do maksymalnej ceny 2400zł. Z góry dziękuje.
tobo Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Niektóre z tych rowerów nie nadają sie do normalnej jazdy, ani w górach ani w mieście, np northtec czy dual bob, są to rowery do specyficznych dyscyplin związanych z mtb, jednak ani ich geometria ani osprzęt do uniwersalnego użytku nie pasują. Pozostałe to "normalne" górale.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.