klopot8888 Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam Na wstępie chciałbym się przedstawić......... Kuba ze Swarzędza ,pozdro Moje pytanie brzmi dlaczego rama legendarnej firmy jest w tej cenie dlatego chętnie wysłucham rad ,podpowiedzi,alternatyw Obecnie posiadam treka 8500 i nie planowałem inwestycji ani większych zmian ale gdy zobaczyłem to cudo to zmieniłem zdanie:) Proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ale jaka cena powala na kolana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopot8888 Napisano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Uważam ,że za tej klasy ramę cena nie jest zła z drugiej jednak strony kiedy tochę ochłonąłem zastanawiam się czy jest sens płacić 2500 tys za oszczędność 470gram Ale jaka cena powala na kolana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Chodzi o tą ramę? Uważam,że cena jest bardzo atrakcyjna.Sprzęt jest nowy i z gwarancją.Jeśli nie ważysz 100 kilo to bierz.Szacun na dzielni zapewniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopot8888 Napisano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Tak dokładnie o tą ramę ,ważę 90 kilogramów mam już kupca na ramę treka 8500 więc chyba się zdecyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Pytasz czemu tak tanio ta rama. Gregorio jest dystrybutorem sintesi, obecnie na polskim rynku nie jest to popularna marka. Jak każdy rozsądny handlowiec pewnie chcą się wyzbyć produktu trudno sprzedawalnego, co nie oznacza że złego. Taki towar na siebie nie zarabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopot8888 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Dziękuje panowie Wygląda na to , że faktycznie okazja jakich mało P.S. gość chce mi dać za ramę z TREKA 8500 2008 rok 600zł czy oferuję rozsądną cenę?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ja dam 610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.