cazador Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam. Wspólnie z kumplem mamy zamiar w to lato a dokładnie w sierpniu wybrać się ze Śląska nad polskie morze i mam proźbe do osób doświadczonych w dalekich podróżach lub osób które przebyły podobna trasę. Mianowicie prosiłbym o podanie pełnej trasy przyjaznej dla rowerzysty od osób które przebyły już podobna trasę lub jeśli ktoś posiada dobre strony lub programy na wyznaczenie owego szlaku. Aby był on czytelny, aktualny i w pełni sprawdzony dla rowerów (aby nie okazało się że będzie ona prowadzić po drodze szybkiego ruchu np.) Proszę o szybkie odpowiedzi i z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przem00 Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Nie napisałeś gdzie chcesz jechać ... Do Świnoujścia czy do Krynicy Morskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Mogę podesłać Ci ślad z Gdyni na Hel. Odcinek ten pokonałem w ubiegły weekend, jadąc bocznymi ścieżkami, drogami leśnymi, przez Kępę Pucką. Tereny te są bardzo fajne, bezpieczne trasy i przyjazne dla rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cazador Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Trase zaczynamy w Dąbrowie Górniczej i nasza metą bedzie Hel. Tymoteusz z checia sprawdze ten slad. Jak cos to wysylaj na adrian_fox@o2.pl. gg podam pozniej jak cos. I caly czas licze na inne trasy bo przyznam sie szczerze ze od czestochowy ciezko znalezc trase juz w kierunku gdanska np. wiec czekam na wasza pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grochuu Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dużo tras rowerowych powinieneś znaleźć na Traseo.pl Użytkownicy opisują przez siebie dodane trasy oraz dodają zdjęcia, więc dowiesz się, którą najlepiej jechać. Co do programów, to na traseo znajduje się darmowa aplikacja na telefon, do którego możesz wgrać stworzoną trasę. Generalnie jak wpiszesz do wyszukiwarki "trasy rowerowe" lub "wyszukiwanie tras rowerowych", to wyskoczą linki do wielu tego typu stron. Ja korzystam z traseo, dlatego ten serwis polecam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.