mistrz173 Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Siema. Prosiłbym kogoś doświadczonego w tej dziedzinie o doradzenie mi roweru odpowiedniego dla mnie(192CM/85KG). Roweru używać będę najczęściej w lesie, jakieś lekkie skoki, szybka jazda przez las, ale także powinien mi posłużyć do przejazdów na treningi(15KM ścieżkami rowerowymi w jedną stronę, raz-dwa razy na sezon jakieś 60KM do miasta) . Moja propozycja to hexagon v6 http://www.kross.pl/rower/88-HEXAGON_V6.html Albo level a2 http://www.kross.pl/rower/33-Level_A2_V-brake.html na tym moja wiedza się kończy, proszę o porady/propozycje. PS rower musi mi posłużyć jakieś 4-5lat nie krócej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Zdecydowanie Level A2 zresztą na forum masz multum takich tematów, poza tym popraw nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmad Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 do 1300 to level a2 , najlepszy stosunek cena/jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrz173 Napisano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A do jak bym dał 1500 to by coś mogło zmienić, to nie musi być koniecznie kross. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemian Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Jeżeli zależy ci na porządnym osprzęcie i na wygodnej i bezawaryjnej jeździe to zdecydowanie bierz KROSS A2. Rower ten jest zdecydowanie najlepszym pomysłem w stosunku cena/jakość. Bardzo dobrze poskładany i naprawdę najlepszy w tej cenie. A co do tego tematu to dla mnie jest bez sensu bo wystarczyłoby użyć wyszukiwarki- tam jest takich tematów mnustwo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 to nie musi być koniecznie kross. Tyle że za taki pieniądze najlepszym wyborem jest Kross, każdy ci go poleci gdyż ma najlepszy stosunek ceny do jakości roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.