Xanthana Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam! Mam 19 lat, mieszkam niedaleko Leszna i Głogowa. Szukam chętnych osób z doświadczeniem do wspólnych wypraw po Polsce w czasie wakacji. Mogą to być wycieczki jedno, a także kilkudniowe. Nie byłam jeszcze w dalekiej podróży rowerem, dlatego ważne, aby osoba,-y towarzyszące znały się na rzeczy. ;p Rowerem jeżdżę prawie codziennie, dlatego z kondycją nie powinnam mieć problemu. Kontakt:marzena.f@onet.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 No dziewczyno uważaj bo może być wielu takich chętnych nie tylko na przejażdżkę rowerową... . Ja mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim w sumie to niedaleko Leszna też zaczynam taką poważniejszą przygodę z wycieczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanthana Napisano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Mi wyłącznie o propozycje wycieczek rowerowych chodzi ;p Mam nadzieję, że takie się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Koło Leszna jest Boszkowo nie?? fajnie tam jest a jest Ci obojętne gdzie ? czy masz jakiś cel ? np zwiedzić morze itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanthana Napisano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Chciałabym zwiedzić zamki w Polsce i ciekawe miejsca. W pobliżu jest wiele jezior, dlatego tam można także się wybrać. W sumie jestem otwarta na ciekawe propozycje, tylko właściwi ludzie są potrzebni ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 może jakaś mało marudna koleżanka albo kolega ?? jak na początek Zamków w Polsce jest dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanthana Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 A Ty chętny nie jesteś ? ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 gdybym mial nowy i sprawny rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Szkoda że tak daleko mieszkam, jakbym mieszkał bliżej to chętnie bym się wybrał na jakąś weekendową wycieczkę rowerową Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki88wrz Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Hej:)W sumie mam do Ciebie kawałek,ale można by się jakoś dogadać.Trzeba było by ustalić jakiś dzienny dystans,jak byśmy się dograli to można pomyśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanthana Napisano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Można się umówić w jakimś miejscu i dojechać pociągiem. Ja będę szła na studia do Bydgoszczy, więc jak ktoś jest z tamtych okolic to też jakoś można się dogadać ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartkos Napisano 19 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim w sumie to niedaleko Leszna też zaczynam taką poważniejszą przygodę z wycieczkami Sam dojazd do Leszna to by już była poważniejsza przygoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.