ziolo666 Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Skradziono rower firmy kross LAVEL A4 W Warszawie dzielnica Białołeka ulica Skarbka Z Gór numer ramy C1C03442 rower zgłoszony na policje i na bazarowerow.pl niestety długo sie nie nacieszyłem rowerem bo około 3 tygodni kradzieży dokonano w dniu 08-07-2011 podczas mojej nieobecności w domu (byłem w pracy). rower posiadał plastikowe błotniki, komplet lamp, uchwyt na bidon i część licznika (wyświetlacz miałem w domu na rowerze były tylko zamonotwane czujniki). mój telefon 608480004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 W okolicach skarbka źle się dzieje. Mieszka tam mój znajomy. Mówił mi że kradną okrutnie i to nie tylko rowery. Mam nadzieję że się odnajdzie, czego życzę. Aczkolwiek jeżeli tylko tak był zabezpieczony to się o to niestety prosiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydancer Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Skradziony z balkonu, z mieszkania? Które piętro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi