Andrew Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 Hamulce otrzymałem. Co stwierdzam : - wypadający bolec w lewej klamce jest nieoryginalny - chyba dorobiony na tokarce. Nie jest podtoczony na środku, co uniemożliwia wkręcenie śrubki. Fotka pokazująca ów bolec oraz oryginalny : - w lewej klamce tłoczek jest zużyty w 70% - gwint w klamce nie jest zerwany. Hamulec niewątpliwie nie został "zepsuty" u klienta. Ciąg dalszy inspekcji niebawem. Edit : Drugi hamulec jest w porządku.
lastozzi Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 z jednej strony przykro mi,ze taki babol wyszedl-jak wspominalem na poczatku hamulce kupilem uzywane i jezdzilem na nich krotko,a jako ze dzialaly ok to nie oddawalem ich do serwisu.Andrew potwierdzil mi,ze mozliwe ze mialem na tyle duzo szczescia,ze bolec nie wypadl mimo,ze w srodku byla jedynie jego imitacja. z drugiej strony meritum sprawy pozostaje dla mnie niezmienione-Rafal nie jest uczciwy i tyle. Po raz kolejny mial nie poinformowal mnie o zmianie sytuacji i ewidentnie ma w nosie cala sprawe,pomimo kilku obietnic.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.