katiusza Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam. Od jakiegoś czasu (konkretnie od rozpoczęcia tegorocznego le Tour de France) zacząłem jeźdźić na rowerze. Na razie dziennie pokonuję około 50km, ze względu na rower, który zbyt wyczynowy nie jest i ogólnie ciężko się na nim jeździ. Troszkę popatrzyłem i nastawiłem się na rower szosowy i od razu odbyłem wycieczkę do Allegro. Tam znalazłem tani rower, tutaj link (Mój odnośnik). Niestety nie znam się na osprzęcie by móc ocenić czy nawet za tak raczej niską kwotę otrzymuję dobry sprzęt. Nie spodziewam się jakiejś super jakość, mega długiego zasięgu bez żadnej naprawy, ale po prostu na nic droższego mnie raczej nie stać, jako że jeszcze nawet nie podjąłem pracy (dopiero się uczę). Mam więc do Was pytanie, czy warto to kupić za taką kwotę, czy może polecilibyście mi jakiś dobry, używany, najlepiej też z Allegro, może być taniej Z góry dziękuję za pomoc w doborze, Pozdrawiam PS Waga - 85kg; Wzrost - 178cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorder Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 No ale sama rama 21" to raczej nie do twojego wzrostu . Ja bym szukał czegoś używanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.