adis001 Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Cześć, chciałbym się dowiedzieć nieco na temat hamulców avid single digit 25 używane tu link do nich http://allegro.pl/hamulce-v-brake-avid-single-digit-25-i1696598715.html#gallery jak one wypadają do nowych sd3?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 8 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 SD25 to stary staroć ,który generalnie nie różni się zasadniczo od SD3 ( poza wyglądem). Czyli klasyk V-brake'ów- w miarę mocny, łatwy w montażu i regulacji, bardzo fajnie działający z dobrymi klamkami - używałem je jakieś dwa lata z klamkami SD2 2.0L i byłem zadowolony. Późniejsza zmiana na komplet SD7 nie przyniósła znaczących zmian poza nieznacznym ubytkiem wagi i lepszym wyglądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adis001 Napisano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Czyli jak cena będzie korzystna to wezmę 25, a jak cenę podbiją to zostanę przy sd3 45zł/2koła czyli się opłaca... dzięki za odp bo nie znałem tego modelu avidów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.