Skocz do zawartości

[Sklep]NSB rzeszów - co tam znajde.

Spoory

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Chciałbym się dowiedzieć od Was forumowicze jakie rowery znajdę w rzeszowskim sklepie NSB.

Mieszkam w Przeworsku a interesuje mnie niedrogi sklep z porządnym sprzętem.

Chce się głównie dowiedzieć czy znajde tam krossa hexagon V4-V6 2011.

Proszę o opinię tego sklepu, lub podanie jakiegoś ciekawszego w Rzeszowie.

Pozdrawiam.

Części mają sporo, również z zamówieniem nie ma problemu. Co do gotowych rowerów to trochę ich tam mają, może nie najwięcej bo i sklep jakiś ogromny nie jest. Na Twoim miejscu najpierw bym do nich zadzwonił i zapytał o ten konkretny model, tutaj masz stronkę jest na niej podany numer: http://www.nsbsport.pl/index.html

Nie wiem jak z promocjami, nie wiem też jak się mają ceny rowerów. Natomiast części są u nich w dobrych cenach. Często się zdarza, że taniej niż na allegro, podobno można się targować:icon_wink:, jednak nie próbowałem. Wnioskuję jednak, że skoro na częściach nie zdzierają to i na rowerach pewnie też nie.

Osobiście rzadko zdarza mi się w NSB płacić cenę podaną na początku. Praktycznie zawsze można coś utargować. Czy to kupując części czy cały rower. Rower kupiłem 100 zł taniej, ale to było sporo czasu temu, nie wiem czy wciąż aż tyle można zbić z ceny. Ale na pewno warto próbować. Nie ma też problemu z wymianą jakiś komponentów na samym początku na inne, zostawiając tamte w rozliczeniu (np. opony). W Rzeszowie chyba nie ma sklepu z większym wyborem. Także ogólnie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...