Skocz do zawartości

[amortyzator] RST- czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam okazje zakupić starszy amortyzator RST, i tu zaczynają sie schodki gdyż nie wiem co to jest za model. Opis jest czerwony, ma gumy na goleniach i około 100mm skoku, sprawdzałem go i działa płynnie, na bieżąco serwisowany żadnych luzów. Czy waszym zdanie warto sie z nim bawić, co do ceny mogę go mieć za 50zł

Napisano

Jak dla mnie 100mm za 50 zł jest okazją, nie kupisz żadnej 100 do tej ceny w jak to określiłeś ,, Dobrym stanie ".

Poszukaj sobie w google grafice Rst 80-100 mm i może znajdziesz ten model i bardziej się oczytasz.

Napisano

Jeżeli kosztuje 50zł to w 99 przpadkach na 100 nie warto. po pierwsze dlatego, że sam opis widelca, że na bieżąco serwisowany wzbudza podejrzenia, ponieważ co w takim widelcu może być serwisowane, prócz samrowania goleni, bo o tłumikach chyba tutaj nie ma mowy. Jeżeli chodzi płynnie to może być oznaką, tego że może ktoś o niego w miarę dbał. Osobiście wsztrzymał bym się z zakupem tego widła i dozbierałbym kasy na cos lepszego np. na jakiegoś srtoura.

Napisano

strzelba666, amor jest mojego kuzyna wiec tu akurat nie mam wątpliwości, chce zeby to była taka przejsciówka na ten sezon :icon_wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...