rs8 Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Mam okazje zakupić starszy amortyzator RST, i tu zaczynają sie schodki gdyż nie wiem co to jest za model. Opis jest czerwony, ma gumy na goleniach i około 100mm skoku, sprawdzałem go i działa płynnie, na bieżąco serwisowany żadnych luzów. Czy waszym zdanie warto sie z nim bawić, co do ceny mogę go mieć za 50zł
Schwinn Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Jak dla mnie 100mm za 50 zł jest okazją, nie kupisz żadnej 100 do tej ceny w jak to określiłeś ,, Dobrym stanie ". Poszukaj sobie w google grafice Rst 80-100 mm i może znajdziesz ten model i bardziej się oczytasz.
strzelba666 Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Jeżeli kosztuje 50zł to w 99 przpadkach na 100 nie warto. po pierwsze dlatego, że sam opis widelca, że na bieżąco serwisowany wzbudza podejrzenia, ponieważ co w takim widelcu może być serwisowane, prócz samrowania goleni, bo o tłumikach chyba tutaj nie ma mowy. Jeżeli chodzi płynnie to może być oznaką, tego że może ktoś o niego w miarę dbał. Osobiście wsztrzymał bym się z zakupem tego widła i dozbierałbym kasy na cos lepszego np. na jakiegoś srtoura.
rs8 Napisano 8 Lipca 2011 Autor Napisano 8 Lipca 2011 strzelba666, amor jest mojego kuzyna wiec tu akurat nie mam wątpliwości, chce zeby to była taka przejsciówka na ten sezon
rs8 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Napisano 12 Lipca 2011 Jest to amortyzator RST ZETA jestem pewien bo go dziś oglądalem, i na pewno nie jest to beta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.