kalin20 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Jak obiecałem postaram się napisać jakąś recenzje tej kamerki. Można ją kupić za ok 70 zł. Kamerka robi naprawie pozytywne wrażenie, jest mała i nawet nieźle wykonana. W zestawie dostajemy rożne uchwyty, jednak nie ma takiego którego można użyć do full face albo orzeszka. Cóż nie można wymagać za dużo. Karta zapisuje obraz na kartach micro sd, i tu też jest problem, bo trzeba kupić odpowiednio szybką kartę żeby kamerka nie gubiła klatek. Ja zakupiłem kartę 4 gb class 4 i jest świetna. Teraz do do obsługi. Kamerka ma dość małe przyciski, jej obsługa staje się kłopotliwa w rękawiczkach, można ją co prawda odpalić za pomocą głosu, ale jeszcze nie testowałem tej funkcji.Teraz najgorsza wada, kamerka ma bardzo wąski kąt widzenia, jest to irytujące i bardzo wkurza, ale można łatwo sobie z tym poradzić, kupujemy szerokokątny obiektyw koszt ok 40 zł. Filmiki które są dołączone są kręcone z takim obiektywem. Kolejną irytująca mnie rzeczą było to że po podłączeniu kamerki do komputera nie mogłem skopiować filmów, okazało się że kabel z zestawu był marnej jakości, wymiana na taki od aparatu rozwiązała problem Co do akcesorii Mamy klips który możemy przypiąć do ubrania, podstawkę magnetyczną z przegubem kulowym, podstawkę którą możemy przeczepić na stałe gdzieś np do biurka. Jest też pokrowiec silikonowy, który można przypiąć np do paska http://cdn2.iofferphoto.com/img3/item/213/529/364/md80-mini-dv-dvr-sports-video-hidden-camera-camcorder-b685b.jpg Podsumowując, kamerka jak za te pieniądze jest ok, nadaje sie na motocykl, rower czy do samochodu, nie oferuje może jakiejś super jakości, ale nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A możesz zapodać jakiś filmik testowy ? Bo "nie jest źle" to dosyć ogóle pojęcie . Chciałbym się dowiedzieć czy jak wezmę tą kamerkę na szlak obraz to nie będzie jedna kolorowa maź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 noo ok, zapomniałem o filmikach, wieczorem bedą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziz Napisano 12 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Nie zebym poganial, ale wieczor sie konczy a filmow brak. A jestem zainteresowany kamerka za nieduza kase. EDIT: Cos znalazlem. Ale i tak przydaloby sie real video skrecone przez naszego forumowicza http://youtu.be/_rPm8EfZhqs Edytowane 12 Lipca 2011 przez ziz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 13 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Tylko na tym filmie droga jest równa jak stół. Z tego wynika, że filmik ze szlaku w zacienionym lesie nie wchodzi w gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Już wrzucam filmiki na youtube, będzie to zjazd z górki po dość nierównej drodze, 2 skoki i tyle Kamerka była przymocowana do swetra klipsem wiec trzeba brać pod uwagę że może latać troche Przepraszam za post pod postem, ale nie moge edytować http://www.youtube.com/watch?v=WpdRQZi1gK4 Łapcie link do ściągnięcia tego filmu, jakość jest dużo lepsza niż ta na youtube http://hostuje.net/file.php?id=738779b5738fed088b74f183a7783d2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jakiś czas temu zakupiłem kamerę w breloku. Jakoś nagrywania podobna do kamerki MD80, mała cena, bardziej przydatne. Można łatwo zaczepic np na licznik, pod siedzeniem. Nagranie nie wygląda jak pokaz slajdów etc. Już gdy dochodzi zmierzch to w lesie trochę ciemno nagrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Podobnej jakosci kamerka to Manta Adventure Eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi