radamenes Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 przeczytaj uwaznie, jest tam evolutin za 1599zl
srapacki Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 Hej, To i ja dołącze się do tematu. Upatrzyłem sobie następujące rowerki w tej cenie. Na początku skłaniałem się w stronę Gary Fishera, ale im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowi. Jak myślicie, który z nich będzie najlepszy: Merida Gary Fisher Advance Gary Fisher Wahoo Scott Apect 55 Cube Aim Unibike Evolution Dodam, że waże 95 kilogramów i mam 188 wzrostu. -- Pozdr. Szymon
lukmaster Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 wszystkie modele które podałeś mają suntour xcm. Przy Twojej wadze dołożyłbym 2 stówki i wziął gt avalanche 1 z 2009 r. W nartyrowery.pl jest za 1929 zł. Amor rock shox dart 3 z blokadą i wysokiej klasy osprzęt.
radamenes Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Hej, To i ja dołącze się do tematu. Upatrzyłem sobie następujące rowerki w tej cenie. Na początku skłaniałem się w stronę Gary Fishera, ale im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowi. Jak myślicie, który z nich będzie najlepszy: Merida Gary Fisher Advance Gary Fisher Wahoo Scott Apect 55 Cube Aim Unibike Evolution Dodam, że waże 95 kilogramów i mam 188 wzrostu. -- Pozdr. Szymon Polecam Evolution'a za 1600zł powinieneś go wyrwać
srapacki Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 Całkiem spoko wygląda ten GT Avalanche 1.0. Jedyne co mi się w nim nie podoba to kolor ;)Wcześniej brałem GT pod uwagę, ale raczej te trochę tańsze modele. Jutro skoczę skoczę zobaczyć na żywo i porównać z Unibike. Może rzeczywiście warto dopłacić te 3 stówki? -- Pozdr. Szymon
mateo127 Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 GT Avalanche 1.0 ma dużo lepszy osprzęt od unibika. Jeśli masz wystarczające fundusze to kup tego GT.
radamenes Napisano 23 Lipca 2011 Napisano 23 Lipca 2011 GT ze względu na Rock Shox Dart 3 będzie chyba lepszym wyborem pod twoją wagę, teraz to kwestia twoich finansów, masz wybór.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.