Skocz do zawartości

[Rower] MTB - jaki do 1500zł

mateo127

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

To i ja dołącze się do tematu. Upatrzyłem sobie następujące rowerki w tej cenie. Na początku skłaniałem się w stronę Gary Fishera, ale im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowi. Jak myślicie, który z nich będzie najlepszy:

Merida

Gary Fisher Advance

Gary Fisher Wahoo

Scott Apect 55

Cube Aim

Unibike Evolution

Dodam, że waże 95 kilogramów i mam 188 wzrostu.

--

Pozdr.

Szymon

Napisano

wszystkie modele które podałeś mają suntour xcm. Przy Twojej wadze dołożyłbym 2 stówki i wziął gt avalanche 1 z 2009 r.

W nartyrowery.pl jest za 1929 zł. Amor rock shox dart 3 z blokadą i wysokiej klasy osprzęt.

Napisano

Hej,

To i ja dołącze się do tematu. Upatrzyłem sobie następujące rowerki w tej cenie. Na początku skłaniałem się w stronę Gary Fishera, ale im więcej czytam tym mam większy mętlik w głowi. Jak myślicie, który z nich będzie najlepszy:

Merida

Gary Fisher Advance

Gary Fisher Wahoo

Scott Apect 55

Cube Aim

Unibike Evolution

Dodam, że waże 95 kilogramów i mam 188 wzrostu.

--

Pozdr.

Szymon

Polecam Evolution'a za 1600zł powinieneś go wyrwać

Napisano

Całkiem spoko wygląda ten GT Avalanche 1.0. Jedyne co mi się w nim nie podoba to kolor ;)Wcześniej brałem GT pod uwagę, ale raczej te trochę tańsze modele. Jutro skoczę skoczę zobaczyć na żywo i porównać z Unibike. Może rzeczywiście warto dopłacić te 3 stówki?

--

Pozdr.

Szymon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...