Corratec Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam Czy zna ktoś jakąś stronkę z archiwalnymi zdjęciami z Tour de Pologne, czy TDF, G Iltalia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergeant1705 Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Archiwalne czyli? Jak chcesz mogę Ci podesłać moje amatorskie robione podczas wyscigu chyba 2 lub 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 15 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Jeżeli byś chciał również posiadam amatorskie (własne) z TdP zeszłorocznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip3434 Napisano 17 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 http://www.steephill.tv/ tutaj jest sporo zdjęć, aczkolwiek nie wiem czy jest TDP i są zdjęcia bodajże najstarsze jest z 2008 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.