dawidos1312 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Witam chciałbym sobie zakupic takie manetkihttp://allegro.pl/manetki-sram-x-5-3-8-bcm-warszawa-i1705464453.html Teraz mam shimano alivio.Mam takie pytanie:Czy te manetki bedą współpracować z przerzutka SHIMANO DEORE XT RD-M772 SHADOW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 kompatybilne: pracuje na 8 biegów, ESP 1:1 przerzutki tylne SRAM Domyśl się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidos1312 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 a tam tez jest cos o shimano ale przedniej.Nie po to pisałem ten temat zeby sie domyslac tylko po to aby udzielono mi tu pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Basiq Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 przód ok tył nie ok... tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 RD-M772 to przerzutka tylna, więc żebyś nie musiał się domyślać: nie, nie będzie współpracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidos1312 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 dziekuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.