kordzio Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Właśnie wszystko przemyślałem i zamierzam sie wybrać do slusarza (czyt. tokarza) i spytać sie czy by nie dotoczył takiego stalowego, pancernego boosterka na wymiar i ile by to kosztowało... Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus Napisano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 booster Accenta za 19 zł= u mnie ogromna różnica, nie ma gumowej klamki, rama sie nie gnie, po prostu kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszM Napisano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 dobra, kupiłem booster, zapłaciłem za ACCENT SPORT wersję czarną 19 zł. Póki co różnica ogromna! sztywna klamka i w ogóle, lecz na razie wiecej nie moge powiedzieć bo dopiero pare km zrobilem w sniegu z nowym boosterem. booster Accenta za 19 zł= u mnie ogromna różnica, nie ma gumowej klamki, rama sie nie gnie, po prostu kulturka Po tych opiniach ja sam się zdecydowałem na tego Accent'a, tym bardziej że mam ich V-brake'i (które z przodu spisują się rewelacyjnie, a z tyłu dużo gorzej przez wyginającą się ramę). Efekt? ...prawie żaden rama jak się gięła tak się gnie, tylko że teraz razem z boosterem; do tego "gumowe" klamki także nie zniknęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Odkopuję stary temat, ale potrzebuję szybkiej rady: Czy coś takiego poprawi siłę hamowania? Jak na razie tylne widełki gną się jak szalone i coraz bardziej mnie to wkurza :angry: Tylko czy jest sens brać tego BOP'a? Bo jeżeli to jakiś szajs to szkoda kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joorek Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 moim zdaniem to nic nie da bo jest za lekki co oznacza ze sam bedzie sie giał :035: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.