frodulec Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Doradzacie nocleg na polach namiotowych czy lepiej (bo taniej) powiedzmy w lesie? Ile mniej więcej kosztuje nocleg na polu namiotowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Generalnie lepiej na polu, bo masz zaplecze w postaci pryszniców i kontaktu z prądem. Doba ok. 10 zł/osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qjon777 Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ale rozbijanie sie na dziko ma swoj urok, przy jakiejs rzeczce albo jeziorku xD co kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 proponowałbym zrobić Szkołe Przetrwania coś ala Bear Grylls .. tak na serio to zależy w jaki rejon się wybierzesz bo jęsli masz do wyboru za tanie pieniądze na polu namiotowym to nie ma sensu robić z siebie Tarzana taka moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 8 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 2 dni na dziko, w kolejnym dobrze by było skorzystać z pola namiotowego i pryszniców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Zależy jeszcze gdzie chcesz jechać. Jeśli chodzi o góry-spanie na pod chmurką w górach-bez obaw. Jeśli chcesz spać w namiocie gdzieś za miastem- likalesi mogą utrudnić Ci życie i z wyprawy ropwerowej może zrobić się piesza wycieczka . Druga sprawa jest taka, że na dziko jest fajnie i pikęnie, ale wcale nie śpi się spokojnie. Pixon dobrze radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w33bie Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Ja z kolegami jak robiliśmy wyprawę to na hardcore w lesie, było przyjemnie do czasu jak odwiedził nas dzik ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biegan Napisano 9 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 no na dziki trzeba uważac bo ostatnio w Opolu dzik zgwałcił dziewczynę :| Na dziko jak z kimś okej, jednak sam to trochę strach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hehe12 Napisano 16 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Wybieram się w najbliższych czasach w Sudety i Beskidy. Planuję spać w namiocie gdzieś przy rzece. Ale obawiamy się właśnie dzików. Jeśli dzik poczuje smak żarcia to może nas zaatakować? Istnieje jakiś sposób żeby spłoszyć dzika? Dziki żerują w nocy, strach spać Zastanawiam się gdzie wybrać nocleg. Gdyby nie dziki to spokojnie gdzieś w głębi lasu moglibyśmy spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Najlepiej przekazać mu jasno i wyraźnie, że jak sobie nie pójdzie to chętnie na śniadanie zjesz udziec z dzika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLYON Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 my tam 2 dni spaliśmy na jakieś budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frodulec Napisano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Dzięki za odpowiedzi ale mam wrażenie że pól namiotowych to ze świecą szukać... na trasie z terespola do wawy nie widziałem ani jednego. Może trzeba umieć szukać albo nie zwracałem uwagi na oznaczenia o polach namiotowych ale faktem jest ze ich nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 26 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Na tej trasie Terespol - Warszawa raczej pola namiotowego nie uświadczysz. Nie ma co się oszukiwać - nie jest to typowo turystyczny region Pozostaje wtedy nocleg u gospodarza, a jak dobrze trafisz to może jeszcze uda się załatwić prysznic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.