BlackDog666 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Witam Po dzisiejszej przejażdżce w lesie pękła mi sprężyna od odbijania w tylnim hamulcu BB7 . Czy wie ktos może gdzie taka sprężyne dostane? Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 masz na myśli tą blaszkę między okładzinami? Jeśli tak, to do każdego zestawu nowych okładzin avid juicy lub ich zamienników jest ona dodawana. Możesz zapytać też w serwisie czy może mają taką luzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDog666 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Nie nie o tą tylko o ta w środku przy tłoczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi93 Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 BlackDog666 chodzi chyba o sprężynę która naciąga ramię hamulca. Z taka sprężyną może być problem, ponieważ mi w tarczówkach kiedyś też pękła ta sprężyna i z dostaniem jej nie było szans P.S. tylko że to było w promaxach,a czy do bb7 nie wiem czy idzie dostać tą sprężynę bo z nimi nie miałem jeszcze takiego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Sprężyna jest do dostania razem z całym zestawem naprawczym w Harfie lub w sklepie rowerowy.com (na zamówienie, nie mają tego na stałe w ofercie). Zestaw nr AV11.5311.623.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.