widzim Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Siemacie, dziś w godzinach jeszcze nie wiem jakich ( jutro więcej szczegółów) spod fabryki Unilever w Poznaniu skradziono mojemu koledze rower marki Felt Kolor ramy to grafitowy/szary z czarną Rebą na przodzie. Hamulce srebrne Hygia Elite, nowe koła na obręczach Ritchey WCS, nowe piasty Novatec d711/d712, kokpit cały WCS Ritchey`a, korba SLX, Ogólnie ze sklepowej wersji to chyba tylko rama została. to chyba tak z ważniejszych elementów... Porażka, tyle można powiedzieć tym bardziej że obok w kanciapie siedzi ochrona ale to już nie pierwszy rower który zginął z tego miejsca. Dodam jeszcze, że miejscówka jest cały czas monitorowana kamerą Numery ramy i więcej info podam jutro jak się dowiem czegoś więcej. Tymczasem w imieniu kolegi proszę wszystkich o pomoc w odnalezieniu albo jakiekolwiek info. Edytowane 6 Lipca 2011 przez ulvgar Uwielbiam poprawiać takie oczojebne posty
soliner Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 skradziony spod kamery? Ale znajdują sprawców tych kradzieży? Jakby nie było życzyć koledze powodzenia bo na pewno się przyda
nieborak Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Dzielnica nieciekawa, cieć też pewnie święty nie jest. Będę się rozglądał bo przejeżdżam tam codziennie.
Grand231 Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Pozostaje mi życzyć tylko powodzenia w odnalezieniu roweru.
widzim Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) nr ramy 59KT03924 skradziony rower Użytkownik ulvgar edytował ten post dziś, 15:59 Powód edycji Uwielbiam poprawiać takie oczo######ne posty jak zginie Tobie to zobaczymy jaki będziesz oczo######ny/obojętny, spokojnego jeżdżenia życzę Edytowane 6 Lipca 2011 przez widzim
Rekomendowane odpowiedzi