widzim Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Siemacie, dziś w godzinach jeszcze nie wiem jakich ( jutro więcej szczegółów) spod fabryki Unilever w Poznaniu skradziono mojemu koledze rower marki Felt Kolor ramy to grafitowy/szary z czarną Rebą na przodzie. Hamulce srebrne Hygia Elite, nowe koła na obręczach Ritchey WCS, nowe piasty Novatec d711/d712, kokpit cały WCS Ritchey`a, korba SLX, Ogólnie ze sklepowej wersji to chyba tylko rama została. to chyba tak z ważniejszych elementów... Porażka, tyle można powiedzieć tym bardziej że obok w kanciapie siedzi ochrona ale to już nie pierwszy rower który zginął z tego miejsca. Dodam jeszcze, że miejscówka jest cały czas monitorowana kamerą Numery ramy i więcej info podam jutro jak się dowiem czegoś więcej. Tymczasem w imieniu kolegi proszę wszystkich o pomoc w odnalezieniu albo jakiekolwiek info. Edytowane 6 Lipca 2011 przez ulvgar Uwielbiam poprawiać takie oczojebne posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 skradziony spod kamery? Ale znajdują sprawców tych kradzieży? Jakby nie było życzyć koledze powodzenia bo na pewno się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzielnica nieciekawa, cieć też pewnie święty nie jest. Będę się rozglądał bo przejeżdżam tam codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Pozostaje mi życzyć tylko powodzenia w odnalezieniu roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) nr ramy 59KT03924 skradziony rower Użytkownik ulvgar edytował ten post dziś, 15:59 Powód edycji Uwielbiam poprawiać takie oczo######ne posty jak zginie Tobie to zobaczymy jaki będziesz oczo######ny/obojętny, spokojnego jeżdżenia życzę Edytowane 6 Lipca 2011 przez widzim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi