czervco Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Otóż chciałbym abyscie pomogli mi w wyborze stroju. Czy te 150 zł nie beda stracone jesli kupie ten stroj? http://allegro.pl/merida-komplet-koszulka-i-spodenki-roz-m-i1698932792.html Dotychczas mialem spodenki crafta z lumpa i zwykla koszylke rowerową. Prosze o szybka odp. DZIEKI Z GÓRY:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshi Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 napisz do firmy top print z Lodzi bo prawdopodobnie to od nich ma te stroje sprzedawca. z firmy TP mozesz miec to samo taniej o jakies 40 zl. a czy warto? osoby zamawiajace te komplety z top print sa zadowolone - stosunek ceny do jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 nie moglem edytowac. Wyslal mi zdj pampersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiX Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Wydaje mi się, że moja sekcja AZS robiła u nich ciuchy. Wkładka jest identyczna i daje radę. Jasne, że nie jest to jakieś żelowe cudo, ale czego wymagać za taką kasę. Jest dosyć gruba, po 500km nie zauważyłem aby się zbiła. Jeździ się całkiem wygodnie. Zauważyłem tylko jeden minus, w spodenkach accenta mam wkładkę z coolmaxu, a tutaj tego w upalne dni brakuje. No ale nie ma tego złego co, by na dobre nie wyszło, zmusza to do szybszej jazdy, żeby ochłodzić wiadomą część ciała Póki co żaden szew nie puszcza. Krój jest fajnie przylegający do ciała, nic nie ciągnie przy schyleniu. Jeśli chodzi o materiał koszulki to jest on lepszy niż ciuchów z Go sportu, na podobnym poziomie co ciuchy Accenta. Spodnie to klasyczna lajkra więc nie ma co tu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 hmm to fajnie;] A wie ktos moze czy mogli by uszyc jedna sztuke komplet na zamowienie. Taki wiecie swoje kolory loga itp. i mniej wiecej cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshi Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 wszystkie informacje dostales na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 nie bede zakladal nowego tematu. Co sądzicie o jakosci tego kasku?http://allegro.pl/kask-rowerowy-m-l-55-61cm-merida-team-flame-i1677326839.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mam od nich tę koszulkę, tylko że w wersji z długim rękawem. Mam też replikę saxobanku z krótkim. Bardzo przyzwoite koszulki. Spodenek nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.