Skocz do zawartości

[Strój Kolarski] Merida Team

Rekomendowane odpowiedzi

napisz do firmy top print z Lodzi bo prawdopodobnie to od nich ma te stroje sprzedawca. z firmy TP mozesz miec to samo taniej o jakies 40 zl. a czy warto? osoby zamawiajace te komplety z top print sa zadowolone - stosunek ceny do jakosci.

Wydaje mi się, że moja sekcja AZS robiła u nich ciuchy. Wkładka jest identyczna i daje radę. Jasne, że nie jest to jakieś żelowe cudo, ale czego wymagać za taką kasę. Jest dosyć gruba, po 500km nie zauważyłem aby się zbiła. Jeździ się całkiem wygodnie. Zauważyłem tylko jeden minus, w spodenkach accenta mam wkładkę z coolmaxu, a tutaj tego w upalne dni brakuje. No ale nie ma tego złego co, by na dobre nie wyszło, zmusza to do szybszej jazdy, żeby ochłodzić wiadomą część ciała ;)

Póki co żaden szew nie puszcza. Krój jest fajnie przylegający do ciała, nic nie ciągnie przy schyleniu.

Jeśli chodzi o materiał koszulki to jest on lepszy niż ciuchów z Go sportu, na podobnym poziomie co ciuchy Accenta. Spodnie to klasyczna lajkra więc nie ma co tu pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...