Gość kamoreks Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Mam pytanie kupiłem piaste Novatec przód i z jednej strony to srebrne co przylega do korpusu ładnie przylega, a z drugiej strony jest przerwa z 1-2 mm. Czy to tak ma być?? Czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 temat w złym dziale , u mnie wszystko pieknie przylega w przedniej piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Czyli z obu stron jest taka sama odleglość? Prosiłbym o sprawdzenie przez tego co ma możliwość teraz obejżeć tą pisate z bliska. Bo różnice są małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 a no rzeczywiście, wymontyowałem koło i troche tak, ale bardzo minimalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.