Skocz do zawartości

[serwis] Gdzie w Lublinie odpowietrzają Formula RX

13kisiel13

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie tych sklepów to jak jest z tymi końcówkami: zamawiają na bieżąco, czy jak mają klienta na nie. Wygodniejsza jest dla mnie Inżynieria tylko nie wiem ile za to krzykną. Orientujecie się ile kosztuje u nich skrócenie i odpowietrzenie wraz z potrzebnymi częściami.

Odnośnie tych sklepów to jak jest z tymi końcówkami: zamawiają na bieżąco, czy jak mają klienta na nie. Wygodniejsza jest dla mnie Inżynieria tylko nie wiem ile za to krzykną. Orientujecie się ile kosztuje u nich skrócenie i odpowietrzenie wraz z potrzebnymi częściami.

Czas oczekiwania na koncowki w inzynieri +/- 2 tygodnie... Wiem bo sam czekam na swoje do R1. Koncowki do R1 okolo 55zl - tyle sobie zycza w gregorio.

Mhm. W takim razie chyba lepiej będzie zrobić to w Toro skoro biorą 50 za oba a Inżynieria za same końcówki 55pln. Chyba, że coś źle zrozumiałem. W inti robili mi poprzednie heble za 30 zł z częściami jak dobrze pamiętam ale tamte chodziły na częściach shimano (olej mineralny i oliwki).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...