uk4shr Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Witam! Chciałem zapytać forumowiczów czy opłacałoby mi się kupić dokładnie ten amortyzator: https://picasaweb.go...gCOCP5p3nmuCKEg wytargowałem go na 40zł nie mam zbyt wiele do wydania więc prosze o doradzenie. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Jeżeli nie ma dużego luzu na tulejach ślizgowych i w miarę ładnie pracuję pod Twoją wagą to bierz go. Cena nie jest zła, trochę poobijany jest, ale jeżeli ci to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uk4shr Napisano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 moja waga = 75kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 7 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Miałem, a w zasadzie mam taki amortyzator w drugim rowerze. Wiadomo, że za tą cenę nie można wiele oczekiwać, ale nie jest źle. Przejechałem tym rowerkiem tysiące kilometrów, w tym dwa maratony. Amorek dawał radę. Ważę mniej więcej tyle, co Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.