Adzia Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów! Dopiero zaczynam swoją przygodę z wycieczkami po górzystych lasach i planuję zakup roweru: http://allegrocup.pl/kross-level-a2-lady-na-pelnym-alivio-gratis-i1696833873.html Zaplanowałam wydać na niego max 1500 zł ale ten powyżej wydaje się całkiem fajną opcją przy moim 170cm i 57kg. Bardzo Was proszę o radę czy znajdę coś lepszego w tej cenie? Czy na tym modelu pośmigam trochę czy zaraz się okaże ze na przyszły sezon będzie niewystarczający?
xawi1234 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Niezła cena rower dobry, ale jeśli chcesz coś lepszego i nie boisz się to poszukaj używek na allegro.
rybciasum Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Myślę że pośmigasz na nim długo długo, jeżeli masz jeszcze 500 zł w zapasie to można by wymienić korbę na alivio lub deore i wtedy rower posłuży Ci na lata, jestem tego pewien
JaniszMTB Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Dobry wybór Pod 170 cm wzrostu powinna pasować rama 17", co do korby po co wymieniać, na początek starczy, gdy się zajeździ napęd wymienić na octalik lub h2, póki co przez parę kkm powinien ten napęd służyć
ziemian Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Również polecam rowerek, bardzo dobry pod względem osprzętu- lepszego w tej cenie nie dostaniesz ;] pozdrawiam
Adzia Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Dzięęęęęki chłopaki! Idąc śladem Waszych rad się na niego zdecydowałam:) Teraz tylko przestudiować poprawną technikę jazdy MTB i wszystkie pomorskie górki będą moooje;)
nemo2009 Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz.Jeśli chcesz trochę pojeżdzić,nie kupuj roweru używanego.Gdyby nie te motylki,to bym też kupił.
Adzia Napisano 5 Lipca 2011 Autor Napisano 5 Lipca 2011 Już trochę przewrotek mam za sobą więc muszę trochę poczytać i poczekać aż się zrobi miejsce na nowe siniaki;) Nemo-> motylki? Przecież motylki są w nim kluczowe!;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.