Kiniejka Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Witam wszytskich Chcę kupić mężowi rower (na rocznicę ślubu ) i potrzebuję Waszej rady: jaki i gdzie kupić? Przeznaczenie: Jazda dla przyjemności (po mieście, lesie...) - górna granica finansowa to ok 1000zł wiek: 30l wzrost:183cm waga: 85kg z góry dziękuję.
JaniszMTB Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Moim zdaniem warto dołożyć te 240 zł do tego roweru, dużo by nam ułatwiło jak by nam Pani powiedziała o stylu jazdy męża, gdzie będzie używany ów rower.
Kiniejka Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 Moim zdaniem warto dołożyć te 240 zł do tego roweru, dużo by nam ułatwiło jak by nam Pani powiedziała o stylu jazdy męża, gdzie będzie używany ów rower. Jazda rekreacyjna, dla przyjemności po asfalcie, lesie.. przeglądając oferty na alle wpadł mi w oko KROSS HEXAGON V3 mam takie trywialne pytanie laika - od czego zależy wielkość ramy? z tego co widzę w ofertach piszą, że jedne 19" inne 21"
beskid Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Ten rower który proponujesz jest zdecydowanie gorszy od HEXAGON V6. Co do ramy to chodzi generalnie o wzrost.
seker1995 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Wielkość ramy zależy od tego jaką sobie wyprodukuje producent. A jeżeli pytasz, jak dobrać wielkość ramy, to najlepiej by było zmierzyć długość nogi męża Ale będzie to trochę podejrzane, więc można też dobrać rozmiar do wzrostu Myślę, że dla twojego męża dobra będzie 19". Link, który podałaś nie działa, ale też proponowałbym ten rowerek, który podał kolega JaniszMTB. Myślę, że mąż byłby z niego zadowolony
Fenthin Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Zastanowiłbym się jeszcze nad takim rowerkiem: GT Outpost Idealnie mieści się w budżecie, może i nie ma tarcz (co akurat w tym budżecie jest plusem), ma jednak gorszy widelec niż V6, ale to nadal niezły rower na porządnej ramie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.