MarcinN Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Pytanie zgłaszam do posiadaczy ramek Duncon Pitbull, no chyba, że ktoś wie:p Chciałbym się Was zaptać jakiej długości mieszczą wam się osi suportu(113, 118, 128mm?) i z jakimi korbami współpracują, chodzi mi o długość tychże korb(160, 165, 170mm?). Też mam tą ramę, a ze względu, że będę kupował suport i korbę przez neta to chiciałbym od razu kupić prawidłowy rozmiar, bo raz słyszałem, że gościowi się korba nie kręciła, bo miał za małą oś suportu i mu się zatrzymywała na tylnych widełkach i chciałbym tego uniknąć. Pozdrawiam i z óry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2006 Dlugosci (ramion korb) wchodza kazde, wszystko zalezy od tego jakie masz kola (jak daleko bedzie od ziemi, zeby nie darlo o glebe) . Powiem CI tak... Kumpel ma pitbulla 2005 14" z kolami 26" suportem gipa pipe team dh 68 (e-type) /113 i korbe RPM el toro 170 mm 42 t i pod to wszystko idzie napinacz PM Socho i wszystko gra i chula. Ja wszystko rozumiem, ale po kiego grzyba zakladasz 3 prawie identyczne tematy, nie wystarczy, ze w jednym odpowiem, tylko trzeba pisac 3 razy to samo <ściana> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Wyluzuj:P założyłem kolejny, dlatego, że nowe zagadnienie zostało poruszone w poprzednim temacie i postanowiłem założyć nowy, bo bardziej pasował do tego działu, a poza tym może to wzbudzić większe zainteresowanie forumowiczów:P Dzięki za odpowiedź! właśine o to mi chodziło, co prawda może nie zaczepianie o ziemię, tylko o widełki, ale najważniejsze, że 113x68 wchodzi. Pozdrawiam. P.S. To drugi temat, a nie trzeci:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2006 Witam Zestaw RPM EL toro (ram. 170mm) i suport ---> Suport Truvativ DH 113mm Jak to wygląda: Mam nadzieje, że wyczerpałem temat. NIC nie chaczy i jest dużo miejsca, sprawdzałem również z łańcuchem i oponą 2.65. pozdrawiam Adi P.S. Sorki za wczesniejszy post, ale myslalem ze jestem zalogowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Wielkie dzięki! Już nie mam wątpliwości i mogę pzystąpić do kupna sprzętu, tak więc temat można uznać za zamknięty. Pozdawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.