Skocz do zawartości

[suport] jaki macie w Pitbull'u?

MarcinN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie zgłaszam do posiadaczy ramek Duncon Pitbull, no chyba, że ktoś wie:p Chciałbym się Was zaptać jakiej długości mieszczą wam się osi suportu(113, 118, 128mm?) i z jakimi korbami współpracują, chodzi mi o długość tychże korb(160, 165, 170mm?). Też mam tą ramę, a ze względu, że będę kupował suport i korbę przez neta to chiciałbym od razu kupić prawidłowy rozmiar, bo raz słyszałem, że gościowi się korba nie kręciła, bo miał za małą oś suportu i mu się zatrzymywała na tylnych widełkach i chciałbym tego uniknąć.

Pozdrawiam i z óry dzięki za odpowiedź.

Napisano

Dlugosci (ramion korb) wchodza kazde, wszystko zalezy od tego jakie masz kola (jak daleko bedzie od ziemi, zeby nie darlo o glebe) . Powiem CI tak... Kumpel ma pitbulla 2005 14" z kolami 26" suportem gipa pipe team dh 68 (e-type) /113 i korbe RPM el toro 170 mm 42 t i pod to wszystko idzie napinacz PM Socho i wszystko gra i chula. Ja wszystko rozumiem, ale po kiego grzyba zakladasz 3 prawie identyczne tematy, nie wystarczy, ze w jednym odpowiem, tylko trzeba pisac 3 razy to samo <ściana>

Napisano

Wyluzuj:P założyłem kolejny, dlatego, że nowe zagadnienie zostało poruszone w poprzednim temacie i postanowiłem założyć nowy, bo bardziej pasował do tego działu, a poza tym może to wzbudzić większe zainteresowanie forumowiczów:P Dzięki za odpowiedź! właśine o to mi chodziło, co prawda może nie zaczepianie o ziemię, tylko o widełki, ale najważniejsze, że 113x68 wchodzi.

Pozdrawiam.

P.S. To drugi temat, a nie trzeci:P

Napisano

Witam

Zestaw RPM EL toro (ram. 170mm) i suport ---> Suport Truvativ DH 113mm

Jak to wygląda:

pit.jpg

Mam nadzieje, że wyczerpałem temat. NIC nie chaczy i jest dużo miejsca, sprawdzałem również z łańcuchem i oponą 2.65.

pozdrawiam

Adi

P.S. Sorki za wczesniejszy post, ale myslalem ze jestem zalogowany :)

Napisano

Wielkie dzięki! Już nie mam wątpliwości i mogę pzystąpić do kupna sprzętu, tak więc temat można uznać za zamknięty.

Pozdawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...