krzysiekm Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam. Mam takie pytanie, chcę kupić koła, poniżej zamieszczam link do aukcji allegro. http://allegro.pl/show_item.php?item=1690959448 Moje pytanie jest takie, czy gdy ważę 75-78kg to będę miał problemy z cieniowanymi szprychami? Będą się wyginać, centrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 areo nie miałem w reku cx ray jest mocniejsza od niecieniowanych szprych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekm Napisano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 areo nie miałem w reku cx ray jest mocniejsza od niecieniowanych szprych moje pytanie nie brzmiało czy cx ray jest lepsze czy gorsze od tych!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Jeśli tylko kół nie zaplatał partacz to nie masz się czego obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekm Napisano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Jeśli tylko kół nie zaplatał partacz to nie masz się czego obawiać. są fabrycznie zaplatane, więc myślę że w DT SWISS dobrzy mechanicy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 czytajac dogłebnie opis aukcji ni byłbym taki pewiem 2 sztuki compow ujdzie w dłotku choc jak kogos stac na takie koła to chyba nie ma problemu wydać 40 zl na szpychy ale wsadzić revo do tyłu przy areo to juz zgroza oczywiscie obstawiajac ze areo zachowuje sie podobnie jak cx ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.