Ubotek Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam Jakby ktoś miał jakiś rabat na cr.pl prosze o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mam trochę więcej jak 6% Zasady są takie: Wybierasz co chcesz zamówić, ja sprawdzam ile to kosztuje z wysyłką i rabatem, przelewasz mi kasę na konto i wtedy ja robię zamówienie. Nie biorę odpowiedzialności za wszelkie pomyłki CR, nie uczestniczę w ewentualnych późniejszych reklamacjach. Jeżeli CR pomyli się i wyśle mi przesyłkę, zamiast do Ciebie, to będziesz musiał dopłacić za wysyłkę w Twoją stronę. Nie zgadzam się na to, że ja zamawiam i wysyłają Tobie za pobraniem z racji tego, że raz zostałam wystawiony do wiatru i potem świeciłem oczami. Jeżeli warunki odpowiadają to możemy się dogadać, jak nie to niestety musisz zamawiać sam lub przez kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 6 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 jeśli Honolulu jest gdzieś w okolicach Poznania to mogę Ci też pomóc, mam 4% + % firmowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 8 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 widzim, będziesz może coś zamawiał u nich? Albo ktoś z poznania? Chciałem bidon zamówić a przesyłka wyjdzie drożej niż sam bidon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzim Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 na tą chwile się nie zanosi ale jeśli Ci się nie spieszy to będę pamiętał o Tobie w najbliższym czasie. Napisz na PW co potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.