onion Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Z lewej strony roweru na ramie zrobiło mi się takie coś: Nie mam pojęcia od czego, raczej na pewno nie była powieszona na ramie jakaś namoczona ściera, pofałdowania są z jednej strony. Co gorsza w jednym miejscu już odchodzi naklejka, czyli podejrzewam że sam lakier jest nienaruszony. Popryskałem to miejsce bezbarwnym lakierem, ale niestety wydaje mi się że problem nadal się powiększa. Co można z tym zrobić żeby jakoś wyglądało i przede wszystkim, aby się nie rozszerzało?
seker1995 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Rama aluminiowa ?? Bo wygląda jakby trochę podkorodowane było pod spodem.
onion Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 Aluminiowa. Standardowy Kross A8 (2008). Raczej nie widać żadnej korozji. Nie jestem specem od tego, ale obstawiałbym na pofałdowaną naklejkę. Co ciekawe jest to mój drugi Kross z rocznika 2008 i w tym samym miejscu zrobiły się takie same fałdy. Muszę coś z tym zrobić, bo później może być większy problem.
gruber69 Napisano 11 Lipca 2011 Napisano 11 Lipca 2011 A nie maltretujesz roweru słońcem? Ciemne kolory w pełnym słońcu na postojach bardzo się grzeją. Taki strzał ale kto wie....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.