Mitinger Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Witam. Aktualnie jestem w Szwecji i pracuje na nowy rower. Rower planuje kupić tu w szwecji a więc podam wam parę linków do wybranych prze ze mnie rowerów. Nie znam się na osprzęcie więc patrzyłem na wygląd i cenę. Z góry dziękuje za odpowiedź. Mongoose Ritual Outlet NS Suburban Crescent Brimer Ewentualnie mogę kupić rower w polsce taki: Northtec Blade Northtec Blade ten starszy albo nowszy ? Mam 176cm wzrostu oraz waże 90kg. Ważę dużo i dlatego zamierzam trochę pojeździć.
MatiK Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 do jazdy po ulicach moze byc cos takiego: http://allegro.pl/rower-trekingowy-wheeler-cross-6-5-18-5-xt-i1692602542.html a do dritu np te NS Suburban.
Mitinger Napisano 3 Lipca 2011 Autor Napisano 3 Lipca 2011 Niestety na dwa rowery mnie nie stać. Więc muszę wybrać coś z tego. I wolałbym abyście mi coś polecili z tych rowerów co wymieniłem coś z tańszych ten NS suburban to w ostateczności.
TrzecieKolo Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Rama aluminiowa przy takiej wadze to nie jest dobry pomysł. W ogóle dirt/street to najlepiej rama z cro-mo. Dobry amor też Ci się przyda. Ze swojej strony polecę Commencal Absolut CG, kosztował 800 euro w poprzednim sezonie, a teraz możesz go wyrwać za 2399 złotych. Dobry sprzęt za dobrą kasę moim zdaniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.