Skocz do zawartości

[rower]Unibike

Desmond

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Z tego względu, iż mam na uwadze kupno Unibike ( Evolution/Flite/Expert) przyszło mi na myśl, że wybiorę się do fabryki w Bydgoszczy, ponieważ będzie mi po drodze powrotnej z urlopu...

W związku z powyższym mam pytanie, czy ktoś z Państwa kupował rower w fabryce Unibika? Czy mogę liczyć na upust kupując w fabryce?

Napisano

Sam jestem ciekaw czy jest taka możliwość i czy był by z tym związany jakiś konkretniejszy rabat. Daj znać jak dowiesz się czegoś więcej. Może wtedy wybrał bym się po Experta :rolleyes:

Napisano

Marzy mi się Expert, ale cena trochę wysoka, może ktoś z użytkowników wie coś na temat upustu bądź rabatu w fabryce, czy jest on możliwy ? :D

Napisano

dobrze że trafiłem na ten temat i mogę wam pomóc

byłem tam dzisiaj po fusiona :icon_mrgreen: lecz niestety - wszystkie poszły :wallbash:

upusty dostaniecie jak ładnie poprosicie :icon_wink:

tak na serio

na model fusion byłby upust od 50-100zł - na evolution 100zł potem nie wiem ale morze być tylko lepiej ale na experta możesz zadzwonić i pytać

może wygarniesz 150zł :thumbsup:

Napisano

Ciesze się bardzo, ze trafiłes na ten temat :D

Czyli rozumiem, że na upust mogę liczyć :) Sądzisz, że lepiej się z nimi skontaktować telefonicznie?

Tam są jakieś z góry ustalone rabaty, czy trzeba pytać?

Napisano

zadzwoń z pytaniem czy mają model który cię interesuje -i zarezerwować - bo sytuacja zmienia się z dnia na dzień

rabatów niema ustalonych trzeba pytać i domagać się jak największej zniżki :icon_mrgreen:

Napisano

Dzięki, to w takim razie będę dzwonił :)

A może zdarzyć się tak, że nie mają jakiegoś roweru na stanie? Czy na bieżącą "produkują" ?

Napisano

w Bydgoszczy jest tak że mają tu linie montażową - części muszą zamawiać z rocznym wyprzedzeniem dlatego ja wczoraj nie załapałem się na fusiona ale widziałem to evo , flite i expert jeszcze są więc śmiało możesz kupować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...