adiozzz Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Siema szukam piwotow do amorka i nigdzie nie moge znaleźć. Wie ktos moze gdzie kupic, potrzebuje raczej ciensze od tych chyba standardowych bo ze starego amorka i z ramy sa za duze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja bym popytał na serwisach powinni bez problemu dysponować takimi częściami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jaki masz amorek? Bo mam jakieś piwoty, które dostałem razem z amorkiem. Ale sklepikarz był zamotany i dał mi zły rozmiar. I tak już leżą blisko 2 lata nieużywane.... Jeżdżę na tarczach, więc są mi zbędne. Mają gwint M10 (do bombera mx pro eta są za duże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiozzz Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Moj amorek to spinner eagle znalazlem to zdjecie wydaje mi sie ze wlasnie takie tam wchodza, dość cieńkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ja kupowałem tutaj: http://www.nusiu.pl/sklep/ ale było to dwa lata temu więc nie wiem, czy nadal oferta jest aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beardman Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Te co potrzebujesz wg mnie mają gwint M8, więc te moje raczej Ci nie przypasują niestety. Te moje tak wyglądają: http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/5686-piwoty/ Ale jeśli masz możliwość to pochodź po serwisach rowerowych. Tylko nie pytaj sprzedawców, a idź bezpośrednio do serwisantów. Ja w ten sposób za psie pieniądze kupiłem np bieżnię do sterów. Nie wspominając o drobiazgach typu pojedyncze lub nietypowe śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiozzz Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ok tak zrobię, dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.