Skocz do zawartości
  • 0

rower do okolo 4000 MTB

Gość Herbatnik

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rowery praktycznie bardzo zbliżone klasowo pod względem osprzętu.amortyzatory bardzo porządne również.W takim razie zasugerowałbym się bardziej marką i ramą czyli wybierał bym między Cannodale a Trek'iem.Jeśli chodzi o mnie to zawsze miałem hrapkę na Cannondale i wybrałbym właśnie ten rower. :thumbsup:

Napisano

Ja też bum wybrał cannondale, ale to pewno dlatego że też miałbym chęć na taki rower a właściwie samą ramę. Ale jako cały rower to właśnie cannondala bierz.

Napisano

a czy ktoś z forumowiczów porównywał, tzn miał przyjemność przejechać parę km na: cannondale trail sl1 i lapierre tecnic 700 ??

Napisano

Okazji jeżdżenia na cannondale nie miałem, ale właśnie ten rower bym wybrał-jeżeli miałbym wybierać z tych trzech co podałeś. Chociaż gdybym to ja miał dla siebie kupić rower to był by to Spec, sam jeżdżę od roku na góralu speca i przywiązałem się do tej marki. Popatrz w jakich cenach jest Specialized Stumpjumper, a najlepiej to udaj się do jakiegoś większego sklepu rowerowego i wybierz taki rower jaki ci się będzie najlepiej podobał i będzie dla Ciebie najwygodniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...