Skocz do zawartości

[Sakwa] Jaką sakwę pod siodełko?

ksawcio97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój kumpel ma sakwę tej firmy i musze przyznać,że preze4ntuje się bardzo fajnie,z tego co wiem to nie ma z nią problemów i nie narzeka. Jak na o,5 L to wydaje się pakowna,o to raczej bym się nie obawiał. Poszukaj też w sklepach internetowych z akcesoriami rowerowymi.

Napisano

A ja wczoraj w Media Expert kupilem torbe podsiodełkową. Dałem 9 zł !! Ostatnia sztuka. Firmy Kross jestem bardzo zadowolony :))

Napisano

ja też polecam produkty firmy zefal sam ostatnio kupiłem podsiodłówkę ZEFAL IRON M , zefal to francuska firma ale produkty ma na bardzo wysokim poziomie.

Tak na marginesie to wszystkie produkte zefal są godne polecenia.

PS. Mam tanie żródło ZEFALA jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam

post-142738-0-33645600-1310542348_thumb.jpg

Napisano

Uważam, że nie ma co kupować takich drogich sakw. Wczoraj kupiłem za 15zł sakwę w markecie Kaufland. Można by pomyśleć, że za taką kasę to dziadostwo a dziś dwie godziny jazdy w ulewnym deszczu i nawet nie przemiękła :P

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

żadna Torba 0,5 nie będzie wystarczająca pakowna Wg mnie ;) Lepiej wybrać 1 - 1,2 litra przynajmniej portfel zmieścisz w lecie zamiast wozić w krótkich spodenkach ;)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Dokładnie, lukshadow, wyznaję takie samo podejście :)

jednocześnie czekam na odp na PW od dariusz 30, w sprawie Zefali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...