gwizdek555 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Witam Przerzutka wymieniona w temacie jest nowa, prosto ze sklepu i przy regulacji okazało się, że gdy na z przodu ustawię najmniejszą zębatkę to tylna przerzutka haczy o szprychy. Próbowałem wyregulować to na śrubach ale nie pomagało. Ustawiona jest poza tym pod dziwnym kątem względem koła. Co mam zrobić by ona nie haczyła o szprychy?
seker1995 Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 To dziwne Jak masz z przodu 1, a z tyłu 7 to też haczy ?? Czy tylko na 1-1 ? Prawdopodobnie musisz wkręcić śrubę L lub wkręcić lekko śrubę baryłkową, jeżeli to nie pomaga, to możliwe, że masz wygięty hak, albo ta przerzutka może tak mieć od nowości
gwizdek555 Napisano 3 Lipca 2011 Autor Napisano 3 Lipca 2011 Haczy się już 1-4. Śrubę L wkręciłem do oporu z baryłkową też próbowałem i nie pomogło. Prędzej ten hak jest wygięty bo ta rama swoje przeszła.
JaniszMTB Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 "Ustawiona jest poza tym pod dziwnym kątem względem koła" Skrzywiony hak przerzutki...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.