szliri Napisano 3 Lipca 2011 Napisano 3 Lipca 2011 Witam, zastanawiam się w jakim sklepie w łodzi mógłbym dostać właśnie te elementy do roweru: Interesują mnie śruby aluminiowe do ramy, najchętniej kolorowe - czerwone/niebieskie Top cup/podkładki - carbonowe bądź też kolorowe naklejki - rock shox-a,foxa bądź inne Jeśli zna ktoś adres sklepu, to proszę podać Pozdro!
Mod Team Franio Napisano 4 Lipca 2011 Mod Team Napisano 4 Lipca 2011 O takie rzeczy lepiej pytać na forach regionalnych. Przenieść tam twój temat?
netta1987 Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 przegapiłem twój post a właśnie miałem cały set niebiekiej anody na sprzedanie poza top cup (który mam nadal ale nie na sprzedasz jeszcze)
szliri Napisano 4 Lipca 2011 Autor Napisano 4 Lipca 2011 @ Franio - jeśli możesz to przenieś, był bym wdzięczny @ netta1987 - zależy mi na odbiorze osobistym, ale dzięki za info
ukaniex Napisano 4 Lipca 2011 Napisano 4 Lipca 2011 Wszystkiego w jednym sklepie raczej nie dostaniesz, możesz w bikestacji kupić topcap i śruby KCNC a naklejki na allegro. Śruby możesz też kupić tutaj. http://vincere.pl/sklep/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.