szliri Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam, zastanawiam się w jakim sklepie w łodzi mógłbym dostać właśnie te elementy do roweru: Interesują mnie śruby aluminiowe do ramy, najchętniej kolorowe - czerwone/niebieskie Top cup/podkładki - carbonowe bądź też kolorowe naklejki - rock shox-a,foxa bądź inne Jeśli zna ktoś adres sklepu, to proszę podać Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 up! Nikt nie zna takiego sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O takie rzeczy lepiej pytać na forach regionalnych. Przenieść tam twój temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 przegapiłem twój post a właśnie miałem cały set niebiekiej anody na sprzedanie poza top cup (który mam nadal ale nie na sprzedasz jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 @ Franio - jeśli możesz to przenieś, był bym wdzięczny @ netta1987 - zależy mi na odbiorze osobistym, ale dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Wszystkiego w jednym sklepie raczej nie dostaniesz, możesz w bikestacji kupić topcap i śruby KCNC a naklejki na allegro. Śruby możesz też kupić tutaj. http://vincere.pl/sklep/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.