Mod Team Odi Napisano 10 Stycznia 2006 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2006 Witam. Mam takie poważne pytanie. Zawsze miałem założony mostek 25,4 a teraz kupiłem na Allegro mostek o podobno standardowej średnicy, który ma jednak 26mm. Czy mogę go założyć i czuć się bezpiecznie?
mbike Napisano 10 Stycznia 2006 Napisano 10 Stycznia 2006 Witam Załóż sprawdź czy dobrze trzyma i tyle, ale na moje ok to nie bedzie żadnych problemów... to jest niecały milimetr różnicy pozdrawiam Adi
szakq Napisano 10 Stycznia 2006 Napisano 10 Stycznia 2006 a moim zdaniem roznica jest dosc znaczna jednak i bedzie nie halo moze nie od razu ale balbym sie tak jezdzic trosze jak juz to owin kiere czyms w miejscu gdzie sie z mostkiem styka moze blaszka wycieta z puszki po coli...?
Mod Team Odi Napisano 11 Stycznia 2006 Autor Mod Team Napisano 11 Stycznia 2006 Założyłem i jakoś się trzyma chociaż trochę mnie to niepokoi. Na starym mostku przerwa była taka: a na tym nowym na dole wcale nie ma przerwy a u góry jest minimalna:
Puma [JFK] Napisano 11 Stycznia 2006 Napisano 11 Stycznia 2006 Owiń w tym miejscu kierownice albo środek mostka np taśmą izolacyjną i będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.