Moloch89 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Mam problem z odkręceniem korby FIREX GXP, odkręciłem pierwszą śrubę, ale druga nie chce ruszyć, nie jestem do końca pewny czy w dobrą stronę kręcę? Jaki tam jest gwint lewy czy prawy? http://www.sram.com/_media/techdocs/2005_gxp-05-r5-e.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pomijając już że źle to robisz, jest tam prawy gwint. Wkręć z powrotem tę większą śrubę i wykręcaj mniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Dzięki, kapłem już to, te śruby działają jak ściągacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Bo to właśnie jest ściągacz. Zintegrowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.