OLYON Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam! mam następujący problem, kupiłem wczoraj spinkę 8 rzędową i tu nasuwa się pytanie jak ją założyć? Próbowałem ją pociągnąć mocniej ale to nic nie daje. http://imageshack.us/g/20/p1130569.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kar268 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Łancuch jest na pewno na 8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixtra Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Powinna wskoczyć. Oczyść dobrze ogniwa łańcucha i spinkę. Jeśli nie chce wskoczyć lekko, to stań na pedał i napnij odcinek łańcucha ze spinką i nie powinna się już opierać. Uważaj tylko bo spinka potrafi nieraz odskoczyć przy depnięciu na pedał jak jest krzywo włożona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 spróbuj mocniej ścisnąć boki np kombinerkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLYON Napisano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 na pewno 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.