Grand231 Napisano 2 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam mam problem ze znalezieniem haka do dość starej aczkolwiek nie aż tak bardzo ramy Fenix T-Rex, hak jest złamany na pół i niestety w sklepach w mojej okolicy jest niemożliwe dostanie haka pasującego do tej ramy. Może macie na zbyciu taki hak, może znacie osoby zajmujące się dorabianiem?. Przesyłam fotkę haka-link. Dodam że sprawa jest pilna gdyż mieliśmy z kolegą wybrać się na kilkudniową wyprawę po Małopolsce a teraz kolega niestety ale przez brak haka jest usadzony. Dzięki za pomoc oraz informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Pomoże ktoś, wiem że może sam hak ciężko dostać ale może zna ktoś firmę zajmująca się dorabianiem(najlepiej ze śląska). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Pomoże ktoś czy raczej będzie z tym ciężko?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Hak od Krossa powinien pasować Kszałtowo całkiem podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Po długich poszukiwaniach hak znaleziony może komuś się to przyda - link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.